<
FELIX Fantastic - Junior Csirkével aszpikban 100g

FELIX FANTASTIC - Junior Csirkével aszpikban 100g

A FELIX Fantastic® termékek ellenállhatatlan nedves macskaeledelek, olyan étvágygerjesztő látvánnyal, illattal és ízzel, mintha te magad készítetted volna. Minden tasak puha falatkákat tartalmaz zamatos aszpikban, melynek cicád nem tud majd ellenállni! A FELIX Fantastic® eledelek az ízek széles választékában elérhetőek, hogy kielégítsék cicád változatos igényét.

Összetevők

100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálás

 

Összetétel:

Hús és állati származékok (melyből csirke 4%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, különféle cukrok.

Analitikai összetevők:

Nedvességtartalom: 75,0%;

Fehérje: 15,4%;

Zsírtartalom: 3,6%;

Nyershamu: 2,5%;

Nyersrost: 1,0%.


      FELIX Fantastic - Junior Csirkével aszpikban 100g

Gondos táplálás

Az ízük valóban olyan ínycsiklandó, mint a látványuk!

 

A FELIX Fantastic® termékek ellenállhatatlan nedves macskaeledelek, olyan étvágygerjesztő látvánnyal, illattal, és ízzel, mintha te magad készítetted volna. Minden tasak puha falatkákat tartalmaz zamatos aszpikban, melynek cicád nem tud majd ellenállni! 

A Fantastic® Junior csirkével eledel puha falatkákat tartalmaz zamatos aszpikban. Ízük valóban olyan ínycsiklandó, mint a látványuk! Tápláló finomság, mely 100%-ban kielégíti kölyökcicád napi tápanyag szükségleteit, amennyiben követed a csomagoláson lévő etetési útmutatót.

Fehérjék, vitaminok és nélkülözhetetlen ásványi anyagok megfelelő kombinációjával a FELIX Fantastic® termékcsalád hozzájárul az erős izomzat, csontozat, és fogak fejlődéséhez, ezzel egy egészséges, boldog és furfangos cicaélethez.

 

 


      FELIX Fantastic - Junior Csirkével aszpikban 100g

Etetési útmutató

ETETÉSI ÚTMUTATÓ:


A FELIX Fantastic® Junior Csirkével aszpikban teljes értékű eledel, vagyis nem szükséges más táplálékot hozzáadni. Csak öntsd ki a tasakból és már kész is van! Cicád érdekében kövesd a csomagoláson lévő etetési útmutatót.*

 

 


Tálald szobahőmérsékleten! Mindig tegyél friss, tiszta vizet mellé!

Kiscicádat mindig ugyanazon a helyen etesd, és ne zavard evés közben.

A FELIX Fantastic® Junior termékek vemhes, illetve szoptatós cicák igényeinek is megfelelő, hiszen energiadús eledelre van szükségük, hogy kölykeiknek gondját tudják viselni.

12 hónap elteltével a kölyökmacskák felnőtt korba lépnek, és készek arra, hogy megízleljék a többi ínycsiklandó FELIX eledelt!

*Minden kölyökcica eltérő igényekkel rendelkezik. A szükséges etetési mennyiség a kismacska aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától függően változhat.


      FELIX Fantastic - Junior Csirkével aszpikban 100g

Kiszerelés

100g = 1 db
 


      FELIX Fantastic - Junior Csirkével aszpikban 100g