<
FELIX FANTASTIC Junior Vegyes válogatás aszpikban nedves macskaeledel 12x85g

FELIX FANTASTIC Junior Vegyes válogatás aszpikban nedves macskaeledel 12x85g

A FELIX® Fantastic® Junior ellenállhatatlan eledelek választékát kínálja olyan étvágygerjesztő látvánnyal, illattal és ízzel, mintha te magad készítetted volna!

Minden receptúra kifejezetten 2-12 hónapos kölyökmacskáknak lett összeállítva és puha falatkákat tartalmaz zamatos aszpikban, melynek kölyökmacskád nem tud majd ellenállni!

A FELIX® Fantastic® Junior eledelek széles ízválasztékban és zamatos aszpikban kaphatók, hogy kielégítsék kölyökmacskád változatos igényeit.Az ízük valóban olyan ínycsiklandó, mint a látványuk!

FELIX® – Egyszerűen ellenállhatatlan!

Összetevők

100%-ban teljes értékű eledel a kiegyensúlyozott táplálkozásért


Összetétel:

Hús és állati származékok* (20%, melyből marha 4%), Növényi fehérjekivonatok, Hal és halszármazékok, Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok, Különféle cukrok

*falatok: 50% hús és állati származék


Összetétel:

Hús és állati származékok* (20%, melyből csirke 8%), Növényi fehérjekivonatok, Hal és halszármazékok, Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok, Különféle cukrok.

*falatok: 50% hús és állati származék


Összetétel:

Hús és állati származékok* (18%), Növényi fehérjekivonatok, Hal és halszármazékok (szardínia 4%), Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok, Különféle cukrok

*falatok: 44% hús és állati származék


Összetétel:

Hús és állati származékok* (18%), Növényi fehérjekivonatok, Hal és halszármazékok (lazac 4%), Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok, Különféle cukrok

*falatok: 44% hús és állati származék


Analitikai összetevők:

Nedvességtartalom: 77,5%
Fehérje: 13,5%
Zsírtartalom: 2,8%
Nyershamu: 2,6%
Nyersrost: 0,8%


      FELIX FANTASTIC Junior Vegyes válogatás aszpikban nedves mac

Gondos táplálás

Az ízük valóban olyan ínycsiklandó, mint a látványuk!


A FELIX® Fantastic® Junior ellenállhatatlan eledelek választékát kínálja olyan étvágygerjesztő látvánnyal, illattal és ízzel, mintha te magad készítetted volna! Minden receptúra puha falatkákat tartalmaz zamatos aszpikban, melynek kölyökcicád nem tud majd ellenállni!

Életük első évében a kölyökmacskáknak speciális eledelre van szükségük. Így minden eledel kifejezetten a kölyökmacskák igényei szerint lett megalkotva, hogy 100%-ban kielégítsék kölyökcicád napi tápanyagszükségleteit.A fehérjék és vitaminok hozzájárulnak az erős izomzat, csontozat, és fogak fejlődéséhez, egy egészséges, boldog és csínytevésekkel teli felnőtt élethez, amennyiben követed a csomagoláson lévő etetési útmutatót!

A FELIX® Fantastic® Junior eledelek széles ízválasztékkal és zamatos aszpikkal elégítik ki kölyökcicád változatos igényeit.Az ízük valóban olyan ínycsiklandó, mint a látványuk!

FELIX® – Egyszerűen ellenállhatatlan!


 


      FELIX FANTASTIC Junior Vegyes válogatás aszpikban nedves mac

Etetési útmutató

Etetési útmutató:


A FELIX® Junior teljes értékű eledel, vagyis nem szükséges más táplálékot hozzáadni. Csak öntsd ki a tasakból és már kész is van. Kövesd a csomagoláson lévő etetési útmutatót bármely ellenállhatatlan termék esetén. A kölyökmacskák igényei különbözőek lehetnek, ezért függően aktivitási szintjüktől és fizikai állapotuktól előfordulhat, hogy az ajánlott napi etetések számát és az etetési mennyiséget módosítani kell.Tálald szobahőmérsékleten! Mindig legyen friss, tiszta víz az eledel mellett!

Kölyökmacskádat mindig ugyanazon a helyen etesd, és ne zavard evés közben. A FELIX® Junior vemhes, vagy szoptatós macskák igényeinek is megfelelő, hiszen energia-dús eledelre van szükségük, hogy kölykeiknek gondját tudják viselni.12 hónap elteltével a kismacskák felnőtt korba lépnek és készek arra, hogy megízleljék a többi ínycsiklandó FELIX® eledelt!


      FELIX FANTASTIC Junior Vegyes válogatás aszpikban nedves mac

Kiszerelés

12×85g


A csomag tartalma:


- 3 db FELIX FANTASTIC Junior Marhával aszpikban nedves macskaeledel 85g
- 3 db FELIX FANTASTIC Junior Csirkével aszpikban nedves macskaeledel 85g
- 3 db FELIX FANTASTIC Junior Lazaccal aszpikban nedves macskaeledel 85g
- 3 db FELIX FANTASTIC Junior Szardíniával aszpikban nedves macskaeledel 85g


      FELIX FANTASTIC Junior Vegyes válogatás aszpikban nedves mac