<
FELIX SENSATIONS SAUCES Házias válogatás szószban nedves macskaeledel 4x85g

FELIX SENSATIONS SAUCES Házias válogatás szószban nedves macskaeledel 4x85g

A FELIX® Sensations® Jellies termékek minőségi összetevők felhasználásával készült, ízletes és ellenállhatatlan eledelek széles választékát kínálják. Étvágygerjesztő látványával, fenséges illatával és ellenállhatatlan ízével elbűvöli cicád minden érzékszervét. Mindegyik eledel puha falatkákat tartalmaz ízletes és zamatos aszpikban a nagyszerű ízélményért. Hozzájárulnak macskád energiájának fenntartásához és a következő csintalansághoz!

Ha tehát neked is olyan szenzációs cicád van, mint Felix, akkor lepd meg az érzékeit minden nap a FELIX® Sensations® Jellies eledelekkel!

FELIX® - Egyszerűen ellenállhatatlan!

Összetétel

100%-ban teljes értékű eledel a kiegyensúlyozott táplálkozásért


Összetétel:

Hús és állati származékok* (16%, melyből pulyka 4%), Növényi fehérjekivonatok, Hal és halszármazékok, Ásványi anyagok, Különféle cukrok

*falatok: 46% hús és állati származék


Összetétel:

Hús és állati származékok* (16%, melyből bárány 4%), Növényi fehérjekivonatok, Hal és halszármazékok, Ásványi anyagok, Különféle cukrok.

*falatok: 46% hús és állati származék.


Analitikai összetevők:

Nedvességtartalom: 82%
Fehérje: 11,5%
Zsírtartalom: 2,5%
Nyershamu: 2,5%
Nyersrost: 0,05%
Omega-6 zsírsavak: 0,4%


      FELIX SENSATIONS SAUCES Házias válogatás szószban nedves mac

Gondos táplálás

Elbűvöli cicád minden érzékszervét!


A FELIX® Sensations® Sauces termékek minőségi összetevők felhasználásával készült ízletes és ellenállhatatlan eledelek széles választékát kínálják. Étvágygerjesztő látványával, fenséges illatával és ellenállhatatlan ízével elbűvöli cicád minden érzékszervét.

Mindegyik FELIX® Sensations® Sauces eledel puha falatok és különböző ízű szószok nagyszerű ízkombinációjával és étvágygerjesztő aromájával lepi meg cicádat. Minden egyes receptúra Omega-6 zsírsavak forrása, és megfelelő arányban tartalmaz vitaminokat, így hozzájárul macskád energiájának fenntartásához és a következő csintalansághoz. Tápláló finomság, mely 100%-osan kielégíti cicád napi tápanyag szükségleteit, amennyiben követed a csomagoláson lévő etetési útmutatót.Ez nem minden!

A FELIX® Sensations® Sauces eledelek ízletes szósszal készített ízkombinációk széles választékában kaphatók. Ha Neked is olyan szenzációs macskád van, mint Felix, akkor kényeztesd minden nap a változatos

FELIX® Sensations® Sauces eledelekkel!

FELIX® – Egyszerűen ellenállhatatlan!


 


      Product_image

Etetési útmutató

Etetési útmutató:


Az átlagos súlyú (4kg) felnőtt macska napi adagja 3 tasak, legalább 2 külön étkezésre elosztva.Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású macskák igényeinek felelnek meg, normál környezeti hőmérséklet mellett.Eltérő egyedi igények esetén módosítsa az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy macskája megőrizze egészséges testsúlyát.

Tálalja szobahőmérsékleten.Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé !Az átlagos súlyú (4kg) ivartalanított felnőtt macska napi adagja 2 - 3 tasak, legalább 2 külön étkezésre elosztva.


      Product_image

Kiszerelés

4×85g


A csomag tartalma:


- 2 db FELIX SENSATIONS SAUCES pulykával szószban nedves macskaeledel 85g
- 2 db FELIX SENSATIONS SAUCES báránnyal szószban nedves macskaeledel 85g


      Product_image